2017-12-10

Catrin Carlsson

Söndagskvällar är en bra tid för att fundera kring vad som skulle vara fint att ha i butiken och vad som ska beställas. Ofta ringer jag till den som jobbar (Zarah eller Emma) och frågar vad som har sålt slut och vad som har efterfrågats under veckan.

Vi lyssnar mycket på er kunder och försöker köpa hem det som många frågar efter. Det är också viktigt för oss att produkterna ska vara användbara och av bra kvalitet, leksakerna ekologiska eller pedagogiska. Stilen går åt det lantliga hållet och vi vill att det ska passa till pinnstolar och kökssoffor som är en del av restaurangens interiör. Vi tycker också mycket om trevliga städprodukter som såpa av olika slag samt produkter med tvättnötter.

Just nu bygger vi ut entré, matsal och BUTIK! Det kommer finnas ett riktigt kök så att vi kan använda det på mingelkvällar mm. Eftersom butiken blir större kommer vi kunna exponera produkterna i en mer verklig miljö! Vi är så spända och förväntansfulla. Förhoppningsvis blir det klart i feb/mars!

Tänk att butiken har blivit så stor som den är nu. Vi började med en liten hylla påsken 2004 och sen har det bara blivit mer och mer. Det hade dock inte varit möjligt utan våra duktiga butikstjejer. De plockar upp, prismärker, exponerar, lägger upp i webbutiken och håller koll på vad som behöver beställas igen. Vi är tillsammans ett bra team helt enkelt!

/Catrin