Hem » Bra miljöval » Soul life healing oil

Soul life healing oil

225 kr

Beskrivning

Soullife Healing Oil är en kombination oljor som intuitivt och kärleksfullt tagits fram till en hudolja Den hjälper kroppens energisystem och fysiska kemi att komma i balans. Oljan ger också en harmonisk känsla genom sin mjuka varma påverkan på flera dimensioner i våra kroppssystem. Oljan kan användas över hela kroppen. I vår tid av utveckling är denna produkt något extra. Den ger både den inre subtila och den yttre fysiska energin möjlighet att harmonisera och centrera våra energikroppar. Oljan hjälper kroppen att stabilisera och integrera energisystemen så att människans självläkande kraft får mer balans mer trygghet och ett bättre flöde.

Soullife Healing Oil kan användas över hela kroppen på ställen där det behövs men om du ska massera hela kroppen kan du i stället använda Soullifemassageolja som är lite mildare för att det inte ska bli för intensivt för kroppen.
Innehåll Persikokärneolja, Kokosolja, Tistelolja, Jojobaolja, Citrusolja(eterisk), Mandarinolja(eterisk), Morotsextrakt, Antioxidationsmedel (rosmarin).
Dosering vid energibalansering
1 droppe 1-3 gånger dagligen. Appliceras i halsgropen, under nyckelbenen, på handledernas insida, appliceras 5 cm under naveln, vid insidan på knäna och under hålfoten för att få bästa effekt.

100 ml  

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 1234
Lagerstatus: I lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

c4kJvW
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om