Välkommen!

Vad roligt att du hittade hit : )

Hos oss kan du stanna för att äta eller fika och samtidigt botanisera i en välfylld presentbutik. Vi har ett stort utbud av produkter noga utvalda för att utgöra den helhet som uppskattas av våra kunder. Förutom fina inredningsdetaljer har vi miljövänliga produkter, giftfria leksaker, pedagogiska leksaker, mathantverk och mycket mera. Nedan kan du se ett urval av de varumärken vi använder oss av. Vårt mål är att öka det ekologiska sortimentet mer och mer för varje år. 

Butiken har funnits sedan 2004 då vi började i mycket liten skala. Vi är integrerade med restaurangen Stavsjö Krog & Kafé och tillsammans utgör vi ett uppskattat stopp på E4-an. Vi som äger och driver Stavsjö Krog & Kafé är familjen Carlsson från Stavsjö. Jag heter Catrin och har det övergripande ansvaret över butiken samt webbutiken. 

Vi har öppet alla dagar 8.00-20.00. Vi hoppas att du ska känna dig väl omhändertagen vare sig du kommer till butiken eller tittar runt här i webbutiken. Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över. 

 

Varmt välkomna!
Önskar
Catrin Carlsson